Serveis farmacèutics a Sabadell

A Farmàcia Tres Creus, a Sabadell, oferim serveis farmacèutics moderns i eficients basats en la qualitat

 

Des del moment que entri a les nostres instal•lacions rebrà una assistència totalment integral centrada en les seves necessitats i preferències. A més a més, si prefereix fer-nos qualsevol consulta telefònica, tan sols ha de trucar-nos al 93 725 81 85 en el nostre horari laboral (de 9h a 20:30h).

serveis farmacèutics Sabadell

ELS NOSTRES SERVEIS FARMACÈUTICS

Control de paràmetres cardiovasculars
Realitzem el control periòdic dels nivells de colesterol, glucosa, triglicèrids i pressió arterial dels clients que ho sol•licitin. A més a més, tenim màquines d'última tecnologia pel mesurament del pes i alçada de les persones.

Servei de detecció del risc cardiovascular (Farmacardio)

Aquest programa, en col.laboració amb la Mútua General de Catalunya, ofereix una valoració del risc cardiovascular a aquells usuaris entre 35 i 74 anys sense antecedents de malalties d'origen cardiovascular que es vulguin sotmetre a un seguit de proves de molt fàcil realització. Amb aquest test l'usuari sabrà el risc a 10 anys de patir una malaltia coronària i quines accions pot emprendre per a minimitzar-lo. Per a més informació consulteu el web www.farmacardio.com o consulta'ns a la farmàcia.

SPD (Sistema Personalitzat de Dosificació)
Preparem els medicaments de persones polimedicades (normalment persones d'avançada edat) en blísters, amb l'objectiu de millorar el compliment terapèutic i ajudar a aconseguir els resultats buscats dels tractaments en els pacients.

Deshabituació tabàquica
Disposem d'un servei destinat a tots aquells usuaris que es plantegin deixar de fumar i que vulguin rebre el suport i seguiment d'un professional sanitari que els assessori en aquest objectiu.

Formulació magistral
Disposem d'un laboratori propi de formulació magistral i preparats. Desenvolupem articles de cosmètica i medicaments amb prescripció mèdica.

Nutrició i dietètica
Posem a la seva disposició un assessorament nutricional personalitzat.

Línia infantil
A Farmàcia Tres Creus disposem de línies destinades a la cura, higiene i alimentació infantil.

PIXE (Programa d'Intercanvi de Xeringues)
La nostra farmàcia participa al programa PIXE en col•laboració amb l'Ajuntament de Sabadell, per evitar la propagació de malalties com la SIDA. Els drogodependents poden portar les seves xeringues usades fins al nostre centre i els en donem una de nova.

SIGRE (Sistema Integral de Gestió de Residus Envasos)
Punt de recollida pel reciclatge de medicaments caducats o que ja no s'utilitzen.

Fitoteràpia
És l'ús de les plantes amb finalitats medicinals, ja sigui guarir o prevenir malalties.

PPCCR (Programa de Prevenció de Càncer de Còlon i Recte)

Aquest servei va dirigit a homes i dones d'entre 50-69 anys i es basa en una anàlisi immunològica per detectar restes de sang oculta en femta. Si el resultat de la prova és positiu, el pacient serà dirigit a la unitat d'endoscòpies del centre que li pertoqui. La importància d'aquest programa és la detecció en fases inicials de la malaltia quan aquesta encara no dóna símptomes i el seu tractament i pronòstic són molt millors.

Tests genètics

Són proves que es realitzen amb l'ADN d'una persona, mitjançant una mostra de saliva, amb l'objectiu de determinar la predisposició a certes patologies per a retardar, disminuir o fins i tot inhibir les conseqüències clíniques, d'una manera eficaç, senzilla i indolora. Aquest servei està enfocat a la prevenció de diferents malalties i al manteniment de la salut, buscant optimitzar la qualitat de vida de la població. Alguns dels tests que realitzem són: predisposició a la celiaquia, intolerància a la lactosa, predisposició a l'osteoporosi.

Participació en campanyes de promoció de la salut  i prevenció de la malaltia

Per exemple campanya ´"Pren-te el pols" dirigida a la detecció de l'arítmia entre els majors de 60 anys per tal de prevenir l'ictus.

Dermocosmètica

A Farmàcia Tres Creus oferim productes de dermocosmètica de les principals marques del sector i un assessorament personalitzat en funció de les necessitats de l'usuari; a més disposem d'una marca de cosmètica pròpia basada en actius naturals i en els estàndards de màxima qualitat.

Homeopatia

 

 

 

     Factors de risc cardiovascular:

        Hipertensió arterial

        Tabac

        Colesterol elevat

        Edat

        Sedentarisme

        Diabetis

        Sobrepès / obesitat

Farmàcia Tres Creus

  C/ Covadonga, 310 - Baixos,
Sabadell, 08202 , (Barcelona)

  93 725 81 85

Horari

De dilluns a divendres

9:00 a 20:30 hores

Dissabtes no festius

9:30 a 13:30 hores

QR

Farmacia Tres Creus